Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje gościnne Chyc POSIADAMY WOLNE POKOJE NA LIPIEC/SIERPIEŃ

Adres obiektu Chyców Potok 7, 34-500 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 3 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-5 z 5

 
 

Zbyszek z rodziną
Dodano: 2013-07-18
Pobyt od: 2013-06-29 do 2013-07-14
 
 
    

Znakomity lokal z kwaterami /równy rangą dobremu pensjonatowi/, gdzie spotkaliśmy się z zaskakująco miłym przyjęciem, profesjonalną obsługą gospodyni i gospodarza oraz świetnymi warunkami do spędzenia weekendu/urlopu. Można tu liczyć np. na uzyskanie wyczerpujących informacji i porad dotyczących uprawiania tatrzańskiej turystyki: najatrakcyjniejsze miejsca, ciekawe szlaki, zasady bezpieczeństwa w górach itp. Polecam bardzo ten lokal, szczególnie dla wymagających tzn. wybrednych turystów i wczasowiczów oraz ich dzieci.


 
 

Katarzyna
Dodano: 2013-07-14
Pobyt od: 2013-02-09 do 2013-03-17
 
 
    

Polecam tą kwaterę. Mili gospodarze, serdeczna atmosfera. Świetna lokalizacja kwatery,blisko do busów i dworców PKP i PKS. Pokoje czyste, zadbane.


 
 

Darek
Dodano: 2013-07-14
Pobyt od: 2012-09-01 do 2012-09-16
 
 
    

Bardzo mili Państwo. Dbają o swoich gości jak by byli z rodziny. Porządek spokój bardzo miła atmosfera to to co tam zastaniemy. Będziemy czuli się jak u siebie w domu. Zapewne kto raz tam trafił powróci niebawem i nie będzie szukał innej kwatery. Gorąco polecam.


 
Radek
Dodano: 2007-09-06
 

Gorąca polecam. Bardzo mili i sympatyczni ludzie, bardzo dobre warunki i lokalizacja!!


 
Sławek
Dodano: 2007-08-26
 

Zdecydowanie polecam tą kwatere. Jestem właśnie świeżo po urlopie i musze powiedzieć że jestem bardzo zadowolony. Bardzo miła i sympatyczna pani i pan domu które służy pomocą w wszelkich kwestiach. Kwatera bardzo zadbana. Nic tylko odpoczywać :)


Opinie 1-5 z 5

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

10 przykazań początkującego narciarza

10 przykazań początkującego narciarza

Chcesz zacząć, ale nie wiesz jak? Kuszą cię ośnieżone stoki, jednak boisz się początków? Ten dekalog pomoże ci postawić pierwsze narciarskie kroki.

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie